Költözés- remélem végleges

Sziasztok! Amint azt tapasztalhattátok az elmúlt pár hónapban nem éltem valami aktív életet itt a blogon és új bejegyzéseket sem írtam. Ennek két oka volt, nyáron dolgoztam, illetve vezetni jártam. Ezen alkalmak után semmi erőm nem maradt arra, hogy még olvassak is, cikket is írjak, vagy netán sorozatot nézzek. Szerencsére ezek a dolgok lementek a nyakamról. Dolgozni ugyan még hébe-hóba járok, viszont most egy újabb húzósabb időszak következik. – A rettegett érettségi. Túl vagyok a szalagavatón is, mely szintén elvette minden szabad időm, hiszen a műsort megelőző két hétben a rendszeressé vált késő esti táncpróbák igen megterhelőek voltak.

A költözésnek egyetlen oka volt. Nagyon elegem lett az ingyenes tárhelyekből. Konkrétan mindenre jók, csak arra nem amire használni szeretnénk őket. Amint tudjátok a FlauntNetwork-től haraggal távoztam, bár az oldalam ott még megvan, ami tökéletesen ábrázolja, hogy magasról tesznek egyet az ügyfeleikre. A második tárhelyemtől viszont most sokalltam be. Részben az én hibám is, mivel sokáig nem néztem fel a blogra, de ők még a Flaunton is túl tesznek. Szavazást indítottak az ügyfeleik között, hogy mi lenne a legjobb nekünk. A kevesebb hirdetés lett a nyerő, melynek személy szerint nagyon megörültem. Erre  mit tapasztalok? – Azt, hogy lassan minden betű után egy hirdetés található azon a nyomorult oldalon. Rendkívül felbosszantott és zavart, illetve voltak akik e-mailben is jelezték nekem a problémát. Ezt továbbítottam a tárhelyszolgáltató felé is, akik azt mondták, hogy ha nem tetszik, nyugodtan választhatom a fizetős megoldást is. Hát pontosan így tettem. Továbbá azt is megfogadtam, hogy külföldi lim-lom cégektől nekem soha többé semmi sem kell. A régi oldalak sorsa nem tudom, hogy mi lesz, bár az őszintét megvallva már nem is nagyon érdekel.

A költözés zökkenőmentesen lezajlott, minden bejegyzést képet, meg amit akartam gond nélkül áthoztam. Remélem itt már jó helyen lesz a blog! Másik lehetőségnek a blogger jött volna szóba, viszont nekem az az egész rendszer olyan idegen, na meg ha az ember egyszer megtapasztalja a jót, valahogy nem vágyik vissza a rosszhoz. További szép estét!

Hozzászólások mutatása

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá