Filed in 2017 Egyéb kategória galéria Hírek Január Rsblog tervek

Évértékelés-2016

OLVASÁSI IDŐ: KB. 2 perc

Kedves Olvasóim! Kicsit megkésve, de Boldog Új Évet kívánok mindenkinek! Úgy gondoltam itt lenne az ideje, hogy egy keveset szóljak a 2016-os évről, hiszen ez egy nagyon fontos év volt a blog történetében.

Először is a kezdetektől:

  1. 2016 márciusában tesztjelleggel elindult a blog a régi Könyvmolyklub néven, ekkor már a flaunttal leveleztem az új tárhelyről. Azért tartottam fontosnak, hogy egy megbízható tárhelynél legyen a blog, hisz régen már megjártam egy ingyenes tárhellyel, pont amikor a blog a fénykorát élte.
  2. 2016 júliusában a blog neve Dave The Reader’s Blog-ra változott.
  3. 2016 augusztusában az oldal elérte a 3000 megtekintést, amit, még egyetlen egy weboldalammal sem sikerült elérnem. Köszönöm szépen mindenkinek!
  4. 2016 októberében már 4000 feletti megtekintésnél járt.
  5. 2016-ban írókkal, írónőkkel kerültem közelebbi kapcsolatba, Némelyikükkel szinte már barátság is szövődött a részemről.
  6. 2016 legolvasottabb cikkei: http://rsblog.hu/bessenyei-gabor-a-jovo-harcosai/  http://rsblog.hu/helloaugust-laurelin-paige-fixed-on-you-megtalallak-meg-fixed-1/ http://rsblog.hu/goodbye-august-keri-smith-nyird-ki-ezt-a-naplot/ http://rsblog.hu/az-alomkaland-tovabb-folytatodik-avagy-kerstin-gier-silber-az-almok-masodik-konyve/ http://rsblog.hu/kedvenc-idezeteim/
  7. Továbbá a facebookos oldal is átlépte a 100 feletti a kedvelést.

Tervek 2017-re:

  • A megkezdett könyvsorozatok be fognak fejeződni, amint elolvasom őket.
  • Kedvenc idézeteim, mivel szépen szerepeltek 2017-ben is fognak érkezni.
  • Nyáron tervezem visszahozni a, Nyírd ki ezt a naplót sorozatot.
  • Az oldal galériája újra meg fog nyitni.
  • A többit pedig majd meglátjuk.

ˇˇKÖNYVES IDÉZETEKˇˇ